Societatea civila profesionala de psihologie, Teodorescu si Asociatii, are in componenta sa patru psihologi acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania.

Cabinetul Psihologic are sediul in Iasi,  pe langa Podu Ros, mai exact in Sos. Nationala, nr.194, bl D sc D parter si un punct de lucru in Alexandru cel bun, langa piata Alexandru.

Suntem mereu implicati in diverse activitati, proiecte si cautam sa oferim servicii de un inalt grad de profesionalism

Specialitati acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania

Psihologia muncii si organizationala - avize psihologice pentru angajare, avize psihologice pentru control periodic, avize psihologice pentru schimbarea functiei, avize psihologice pentru reluarea activitatii

Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale – avize psihologice pentru permise port arma, avize psihologice pentru permise port arma letala, avize psihologice pentru permise port arma neletala, avize psihologice pentru tir sportiv, avize psihologice pentru infiintare societate paza si protectie

Psihologia transporturilor – avize psihologice pentru permise auto categoriile A, B, C, C+E, D

Consiliere psihologica ( Atacuri de panica si anxietate, Tulburari fobice, Tulburari obsesiv-compulsive, Depresii, Tulburari psihosomatice si somatoforme, Probleme de cuplu marital ).

Metodologia si instrumentele de testare folosite sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Avizele psihologice se elibereaza dupa testare, in aceeasi zi. Rezultatele obtinute se pot realiza sub forma de avize psihologice, rapoarte psihologice, profiluri psihologice.

Program de lucru

Cabinetul situat in podul ros : 

Luni - Vineri
14.30 — 19.30

Sambata

14.30 - 18.00

Cabinetul din Alexandu cel bun

Luni - Vineri
11.00 — 17.00

Sambata

11.00 - 15.00